Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında, Samandağı Mağaracık İlköğretim Okulu’nda yeniden yüz yüze eğitime başlanması ile eğitim ve hijyen koşullarının desteklenmesi adına Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi

Samandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo,Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Akçora, Üniversite Hastaneleri Başmüdürü Hüseyin Karakulak, Hastane Müdürü Medine Daraoğlu ve Sosyal Sorumluluk Ekibi ile birlikte yapılan projede okulun pandemi sürecinde hijyeninin sağlanması için temizlik arabası, maske, dezenfektan, tuvalet kağıdı ve peçete gibi ekipmanlar hediye edilirken, İş Sağlığı ve Güvenliği Hemşiresi Sibel Paşa Okuyan tarafından hijyen eğitimi verildi.