Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel EREN ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Erhan YENGİL hemşireler günü vesilesiyle hastanemize ziyarette bulundu. Depremin ilk gününden bugüne kadar gece gündüz demeden fedakârca çalışan Hemşireler ile sahra hastanesi ve ana binada hizmet veren servislerde bir araya gelen rektörümüz çalışan hemşirelerimizin Hemşireler gününü kutlayarak kendileri ile bir araya geldi. Başhekim Prof. Dr. Onur KOYUNCU başta olmak üzere hastane yönetimi ile beraber hastanemizi gezen Rektörümüzün hemşireler günü vesilesiyle hastanemizde çalışan hemşirelere hediye takdiminde bulundu.  Rektörümüz Hemşirelerimizin fedakarca çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve “Emeklerinize sağlık, sağlık alanında sizin yeriniz çok önemli emekleriniz çok, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.