Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından kornea nakil merkezi olarak yetkilendirildi.
Hastanemiz Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağrı İlhan sorumluluğunda kurulan Kornea Birimi ve Kornea Nakil Merkezi faaliyetlerine başladı.
Ülkemizde sadece büyük merkezlerde yapılan ve İlimizde bugüne kadar yapılamayan, kornea naklinin Üniversitemiz hastanesinde yapılmaya başlamasıyla hastaların bu işlem için il dışına gitme zorunlulukları ortadan kalkmıştır. Merkez sorumlumuz Doç. Dr. Çağrı İLHAN kornea nakli merkezinin Hastanemizde kurulmasına öncülük eden Üniversite ve hastane yönetimine şükranlarını sundu.
Hocamıza hastanemize yaptığı katkılar için teşekkür eder hastalarımıza acil şifalar dileriz.