Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Güven Kuvandık Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren’in yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Mehmet Turan, Prof. Dr. Erhan Yengil, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Onur Koyuncu, Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit Özer ile hastane idari personeli katıldı.

Toplantıda 6 ve 20 Şubat deprem felaketlerinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine olan etkileri ile hastanemizin vatandaşlarımıza sunduğu sağlık hizmeti, gelen hasta sayıları, personel sayıları, yatak kapasitesi konularında istişareler yapıldı.