Hatay Mustafa Kemal Üniversite Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve sosyal sorumluluk ekibi ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği gerçekleştirildi.
Türk Pediatri Kurumunun da katkılarıyla gerçekleşen kutlama etkinliğinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları servisinde yatarak tedavi gören çocuk hastaların, okullarından ve bayram kutlama etkinliğinden uzak kalması nedeniyle gerçekleşen etkinlik çocukların yüzlerini güldürdü.
Hastanemizde yatarak tedavi gören ve okullarından uzak kalan minik kahramanların ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayarak şarkılar söylediler. Etkinlik sonunda minik hastalarımız ve aileleriı hep birlikte pasta keserek , mutlu bir şekilde odalarına döndüler.