Genel Bilgiler:

Ortopedi ve Travmatoloji bölümü kas-iskelet sisteminin hastalıklarının tanısı, tedavisi ve rehabilitasyonu konularında hizmet vermektedir.

Verilen Hizmetler

• Polikliniklerimizde yenidoğan döneminde kalça çıkığının erken tanısı ve tedavisi için ultrasonografi görüntülemesi ayrıca ayak eğriliklerinin (Pes Ekinovarus) tanı ve tedavisi yapılmaktadır.
  • Yaşlı hastalarımızın eklem kireçlenmesi en son cerrahi teknik ve ekipmanları kullanılarak tedavi edilmekte, hastanemizin fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri ile uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürülmektedir.
  • Çocuk ve erişkinlerin travmalara bağlı kırık ve çıkıkları, her türlü ortopedik hastalıkları ve deformiteleri teşhis ve tedavi edilmektedir.
  • Anabilim Dalımızda omuz, diz, ayak bileği, dirsek, başta olmak üzere her türlü eklemin artroskopik (kapalı eklem ameliyatı) cerrahileri uygulanmakta olup, spor yaralanmaları tedavi edilebilmektedir.
  • Omurga yaralanmaları ve çocuklarda sık görülen skolyoz (omurga eğrilikleri) için her türlü cerrahi işlem Anabilim Dalımızda başarıyla yapılmaktadır.
  • El ve el bileği yaralanmalarına bağlı gelişen; damar, sinir, tendon kesileri ve ortopedik hastalıklara bağlı gelişen el deformiteleri için el cerrahisi işlemleri uygulanmaktadır.
  • Anabilim Dalımızın düzenlediği bilimsel toplantılar, akademik yayınlar ve çalışmalar ile ortopedi bilimine katkıları artarak devam etmektedir.

Doktorlarımız

PROF.DR. AYDINER KALACI (El Cerrahisi)
PROF.DR. HASAN HALLAÇELİ
PROF.DR. YUNUS DOĞRAMACI ( El Cerrahisi)
PROF.DR. RAİF ÖZDEN
DOÇ.DR. İBRAHİM GÖKHAN DUMAN
DOÇ.DR. SERKAN DAVUT
ARŞ.GÖR.DR. ONUR OĞUZTÜRK
ARŞ.GÖR.DR. CESUR PEHLİVAN
ARŞ.GÖR.DR. BARIŞ TAYAKISI
ARŞ.GÖR.DR. ZANA DENİZ
ARŞ.GÖR.DR. BERAT ARPAT
ARŞ.GÖR.DR. NEVAF BERK KÖSE
ARŞ.GÖR.DR. HAKAN AYDIN
ARŞ.GÖR.DR. HULİSİ BUĞRA ER
ARŞ.GÖR.DR. AYDIN KARAÇAYLI
ARŞ.GÖR.DR. AZİZ DAĞ
ARŞ.GÖR.DR. HASAN TERZİ
ARŞ.GÖR.DR. MUHAMMED KENAN ABDAN
ARŞ.GÖR.DR. İSMAİL ÖRDEK
ARŞ.GÖR.DR. HALİT ARUSOĞLU

Nasıl Randevu Alabilirim?

• Randevu telefonumuz 0850 840 00 31’i aradıktan sonra 27’ yi tuşlayarak randevu alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden 7 gün 24 saat kesintisiz telefonla randevu verilmektedir.

İnternetten randevu almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İletişim:

Aysel Sabuncu Poliklinikleri -Zemin Kat